Det, på grund av sjukdom, inställda Frukostmötet den 14 mars kommer i stället att hållas den 9 april!!!

Det planerade toppmötet med Växjö Lakers ( Anders Öman) och Irene Falkbrink Norrman den 14 mars fick ställas in p g a sjukdom. Vi har nu glädjen att meddela att ni har en ny chans att få se dessa duktiga föredragshållare tisdagen den 9 april.

Dessutom; Utöver de 30 som redan tidigare var anmälda, kan vi nu erbjuda extra platser för att fler skall få tillfälle att få nya insikter kring sitt företagande och varumärke. Först till kvar gäller även nu.
 

Frukostseminarium Växjö
Tisdagen den 9 april 2013

PwC bjuder in till ett Inspirerande frukostseminarium tillsammans med varumärkesspecialisten Irene Falkbrink -Norrman och Växjö Lakers VD Anders Öman.

Undersökning efter undersökning bevisar att företag som aktivt arbetat i lågkonjunkturer kommer starkare ur krisen än konkurrenterna. Varje lågkonjunktur ritar om konkurrenslandskapet. Den som ser sig som en konsekvens av händelser i omvärlden blir ett lätt offer.

Vänta inte 
Börja med ett inspirerande frukostseminarium hos oss tillsammans med varumärkesspecialisten Irene Falkbrink Norrman och Växjö Lakers VD Anders Öman. Förutom den spännande berättelsen om varumärket Växjö Lakers framtidsplaner, kommer Irene att berätta mer om hur varumärket påverkar resultat på sista raden. Som mediechef för ICA var hon med och valde ut reklamsåpan om ICA Stig.

Vill du vara en vinnare när det vänder? 
Företag som klarar sig bäst ur en lågkonjunktur har sett en möjlighet att växa och utvecklas. Det handlar inte främst om att arbeta hårdare utan om att hitta rätt fokus. Fokus på rätt kunder, rätt projekt, rätt ledarskap och rätt resultat. Egentligen är det inte svårare än så. Med vår erfarenhet och verktygslåda kan vi hjälpa dig att ta nästa steg i ditt företags utveckling och bli en vinnare när det vänder. Det kommer att ge ert företag ”Powerplay” gentemot konkurrenterna när det vänder. 

Under detta frukostseminarium kommer vi också att presentera det ”Utvecklingspaket” som vi planerar att genomföra under våren och hösten. Antalet deltagare kommer att vara begränsat även här.
 

Datum och tid Tisdagen den 9 april 2013, kl. 07.30-09.30
Plats PwC AB, Storgatan 33, Växjö
Anmälan Klicka här för att anmäla dig, senast onsdagen den 27 mars 2013. Eftersom vi bara kan ta emot ett begränsat antal är det först till kvarn som gäller
Kontakt Om du har frågor maila Annelie Ederfors Beijbom

 
Välkommen!