Kvinnligt Nätverk Växjö
Torsdagen den 25 april 2013

Varför får vissa alltid sista ordet?

Välkommen till vår kvinnliga nätverksträff då vi får lyssna på Maria Daniels från Retorikedom. Maria har stor kunskap inom presentationsteknik och är utbildad Storyteller.

Hon berättar hur vi kan använda oss av berättelser för att nå ut med vårt budskap och varumärke och få oss att växa med rätt presentationsteknik.

Detta är en föreläsning för dig som är nyfiken på vad Storytelling är, oavsett om du är företagare, säljare, anställd eller bara människa; alla behöver vi kunna göra säljande och effektiva presentationer. Förberedda som oförberedda. En kväll för dig som älskar att prata inför folk - eller inte.

Som deltagare får du god kännedom om det retoriska arbetssättet och redskap för att göra dina presentationer ännu vassare och mer effektiva.
Vi får svar på frågan varför vi lyssnar mer på vissa än på andra. Varför lyckas Anders få med sig folk, men inte Lars? De säger ju i själva verket samma sak!
 

Datum och tid Torsdagen den 25 april 2013, kl. 18.00-19.30

Plats

PwC, Storgatan 33, Växjö

Anmälan

Klicka här för att anmäla dig, senast måndagen den 8 april 2013. Kvällen är kostnadsfri, men vi tar ut en avgift på 250 kr för utebliven bokad plats.

Kontakt Om du har frågor maila Annelie Ederfors Beijbom eller ring 010-212 51 54

Efter Marias presentation ca kl. 19.30, lär vi känna varandra genom mingel samtidigt som det bjuds på buffé och dryck.
 

Varmt Välkommen!