Välkommen till vårens Aktie-TV

I programmet guidar våra experter dig genom bankens aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer, bolag och fonder som kan vara intressanta att placera i.

Världen över har centralbanker signalerat att räntetoppen är nära men den gyllene frågan är fortsatt om inflationsbekämpningen är över och hur fort räntorna kommer att sänkas. Många börser har tangerat eller noterat högstanivåer under våren och här blir frågan om det har gått för fort och om bolagen kan fortsätta växa sina vinster. Har börsen mer att ge, hur ser värderingen ut, vilka regioner kan vara mer intressanta och i vad ska man placera sina pengar?

Aktie-TV gästas även av VD:arna för Ratos och AFRY, som ger sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Våra analytiker ger sina kommentarer och kommer att göra fördjupningar i ett antal sektorer.

Datum Onsdagen den 15 maj 2024
Tid Kl. 18: 00- 19: 30
Plats Kontoret i Ålem, Bankvägen 2, Ålem
Anmälan Anmäl dig här

Senast söndagen den 12 maj 2024.

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Ålems Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Ålems Sparbank hanterar personuppgifter läser du på alemssparbank.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0499-487 50
eller via e-post: Ålems Sparbank

Varmt välkommen
Ålems Sparbank

   
ORA-06512: at line 5 ORA-06512: at "NVP.DOCSI", line 430 ORA-06512: at "NVP.DOCSI", line 370
">
 
©Swedbank AB (Publ)