FAR till Cascais 6 - 10 oktober 2019

Aktualitetsveckan & Redovisningskonsultveckan - 4 dagar

Välkommen till Cascais den fd lilla fiskebyn cirka 30 minuter utanför Lissabon. Här livnär sig fortfarande en del av ortsbefolkningen på fiske. Behagligt klimat året runt, inte alltför heta somrar och inte alltför kalla vintrar har bidragit till att Cascais blivit en populär bad-, konferens- och golfdestination. Längs den 30 km långa kustremsan finns ett stort utbud av badstränder med vilda klippor till böljande dyner och gröna kullar. I Cascais är det nära till det mesta. Ett stort utbud av restauranger, butiker och barer, museér och vackra parker. Och inom nära bilavstånd finns en mängd fina golfbanor i världsklass.

30 minuters taxiresa så hamnar du i storstaden Lissabon med allt vad en storstad har att erbjuda och avståndet är inte heller långt från Cascais till den charmiga lilla bergsbyn Sintra som finns med på UNESCOS världsarvslista.

Hotell: 
Båda kurserna kommer att hållas på Pestana Hotel Pousada de Cascais ett utmärkt förstaklasshotell som är inhyst i en gammal byggnad precis vid havet och i centrum av Cascais. Hotellet har en stor mängd charm framförallt pga ett rikt konstutbud och blandningen av gammalt och nytt.

Önskar du en boka en annan typ av inkvartering så är du välkommen att höra av dig till oss på JB Travel så återkommer vi med förslag och en offert!

Utflykter:
Följ med till Lissabon på din lediga eftermiddag. Fri till att strosa runt på egen hand och de som önskar avsluta vistelsen i gemenskap, äter middag på en av Lissabons mest populära restauranger. Tranfer tillbaka sen kväll.

Flyg:
Se flygtider under flygfliken. Önskar du boka anslutningsflyg rekommenderar vi att ni gör detta i samband med beställningen via oss då det är viktigt att flyganslutning ligger i samma biljett som gruppbokningen vid eventuella förseningar eller ändringar av flygtidtabell.

Vid andra anslutningsflygsalternativ är det viktigt med god marginal vid byte av flyg. Notera att ingen ersättning utgår från flygbolag som ej samarbetar och ligger på separata bokningar, om det skulle bli tidtabellsändring eller inställda flyg.

Har du önskemål om andra flygtider eller dagar. Kanske önskar du förlänga resan något? Välkommen att höra av dig med din förfrågan så återkommer vi med en offert.