Hur kommer man igång med ett aktivt styrelsearbete?

Du är välkommen att anmäla dig till alla tre tillfällena eller om du väljer ut de som passar dig. Du kryssar själv för de du vill delta på när du anmäler dig nedan.

Webbinarium 1 - Vad behöver du som ägare göra för att skapa bästa möjliga förutsättningar för styrelsens arbete och hur sätter man samman en styrelse?

Webbinarium 2 - Hur man skapar tydlighet mellan rollerna ägare, styrelse och vd. Vad krävs för att få till ett väl fungerande styrelsearbete? Varför är det så viktigt med en fungerande rapportering och ordning och reda i styrelsen?

Webbinarium 3 - För att utveckla företaget i enlighet med ägarnas direktiv krävs att styrelsen arbetar med risk- och krishantering parallellt med prioriterade framtidsfrågor. Vi går igenom hur man får detta att fungera i ett ägarlett företag. Seminariet avslutas med styrelsens formella ansvar.

Datum

Webbinarium 1 - tisdagen 26 januari
Webbinarium 2 - tisdagen 9 februari
Webbinarium 3 - onsdagen 24 mars

Tid Alla tre webbinarium livesänds kl. 08:30-10:30
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan. Länk till livesändningen skickas ut per mail dagen innan respektive webbinarium
 

Webbinarierna spelas in och är tillgängligt i efterhand om du skulle få förhinder att delta i livesändningen. Notera att det är samma webblänk till livesändningen som till inspelningen för varje tillfälle (inspelningen blir tillgänglig ca 2 timmar efter livesändningen).

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Swedbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Swedbank hanterar personuppgifter läser du på swedbank.se/gdpr.


Varmt välkommen att delta!

Swedbank

Denna händelse är inte längre bokningsbar