Nya fonder på temat klimat

Välkommen till webbinarium, Nya fonder på temat klimat

Våra klimatfonder Climate Impact, Climate Bond och Climate Bond High Yield investerar globalt i denna typ av bolag och obligationer. Dessa fonder gör det enkelt för dig som investerare att på olika sätt få en väldiversifierad exponering mot verksamhet och finansiering som bidrar till att lösa våra klimatutmaningar.

Välkomna att lyssna på våra förvaltare Karin Beltzér och David Stenlund som berättar mer om fonderna, vad för typ av bolag och obligationer de investerar i och hur de ser på framtiden. De tre fonderna investerar på olika sätt, men alla har som mål att bidra till att FN:s globala mål med fokus på klimatet uppfylls.

Datum Onsdag 29 november 2023
Tid 08:30- 09:15
Plats Digitalt via länk
Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Swedbank behandlar mina personuppgifter för att administrera min anmälan och följa upp eventet, därefter raderas uppgifterna. Information om hur Swedbank hanterar personuppgifter läser du på swedbank.se/gdpr.

När du anmäler dig får du länken till webbinariet i bekräftelsen. Du får även en påminnelse ca 30 minuter innan vi startar.

Har du ingen möjlighet att se webbinariet live finns det även möjligt att se det i efterhand. Om du anmäler dig så får du ett mejl när den inspelade versionen finns tillgänglig.

Välkommen med din anmälan!

Denna händelse är inte längre bokningsbar