Lönsam skog - men vad händer framåt?

Välkommen till Lönsam skog - men vad händer framåt?

Samtidigt som skogsägare just nu upplever den högsta lönsamheten på åtminstone tio år, finns det många orosmoln framåt. En vikande konjunktur, makroekonomisk oro och inte minst en osäkerhet för hur EU:s skogspolitik kommer att påverka svenska skogsägare är aktuella och utmanande frågor.

I webbinariet kommer vi också presentera utdrag och diskutera synen på skogsbruket baserat på en rykande färsk skogsbarometer. Skogsbarometern bygger på en undersökning av 750 skogsägare som genomfördes under oktober 2023 och presenterades för svenska medier i slutet av november.

Vill du veta mer om detta och ställa dina frågor har du nu möjlighet att delta i ett webbinarie med experter och rådgivare från Swedbank, Ludvig & Co och Sparbankerna.

Medverkande:

Moderator; Anne Almström, Försäljningschef Företag, Swedbank

Andreas Jansson, Skogsspecialist, Swedbank

Filip Olsson, Segmentsansvarig, Skog och Lantbruk, Ludvig & Co

Jörgen Kennemar, Företagarekonom, Swedbank

Per Skargren, VD, Sparbanken Sala

Datum Tisdag 5 december 2023
Tid 14:00- 14:40
Plats Digitalt via länk

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Swedbank behandlar mina personuppgifter för att administrera min anmälan och följa upp eventet, därefter raderas uppgifterna. Information om hur Swedbank hanterar personuppgifter läser du på swedbank.se/gdpr.


När du anmäler dig får du länken till webbinariet i bekräftelsen. Du får även en påminnelse ca 30 minuter innan vi startar.

Har du ingen möjlighet att se webbinariet live finns det även möjligt att se det i efterhand. Om du anmäler dig så får du ett mejl när den inspelade versionen finns tillgänglig.

Välkommen med din anmälan!

Denna händelse är inte längre bokningsbar