Föreningsutbildning 2023

Vi bjuder på föreningsutbildning!

Vad gäller för en förening? Och vad är egentligen styrelsens uppdrag och ansvar? Vilka regler styr verksamheten?
 

I november  bjuder vi på Falkenberg Sparbank, tillsammans med Studiefrämjandet in till en grundläggande föreningsutbildning. Utbildningen riktas mot ideella föreningar och samfällighets/vägföreningar.

Föreningslivet är någonting vi på Falkenbergs Sparbank håller varmt om hjärtat och vi är därför glada att kunna erbjuda våra föreningskunder en möjlighet att bredda kunskaperna kring ämnet. Utbildningen leds av Kjell Andersson från Studiefrämjandet som har stor erfarenhet av föreningsarbete. En representant från Falkenbergs Sparbank kommer ge praktisk information och tips till utbildningsdeltagarna.

Utbildningen riktar sig till dig som är ledamot i er föreningsstyrelse och som vill ha goda, grundläggande kunskaper kring föreningsarbete. 

Datum och tid

9/11 kl. 19-21 Digitalträff

Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan. 
Pris Kostnadsfritt


Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Falkenbergs Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Falkenbergs Sparbank hanterar personuppgifter läser du på falkenbergssparbank.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på
eller via e-post: Falkenbergs Sparbank

Varmt välkommen!

Falkenbergs Sparbank

Denna händelse är inte längre bokningsbar