Aktieskola

INSTÄLLT med anledning av coronaviruset.
Nytt tillfälle den 21 oktober. 

Kom och lär dig grunderna i hur man handlar med aktier och aktiefonder! Kursen är på nybörjarnivå och vänder sig till dig som är nyfiken på att börja men inte riktigt vågat ta steget ännu.

Innehåll
Jonathan Pierrou och Anders Lygdman, två av våra rådgivare inom Private Banking kommer kort att gå igenom vad en aktie och en aktiefond är, hur börsen fungerar, hur du praktiskt kommer igång med köp av aktier och aktiefonder, vad det kostar att handla med aktier (courtage), hur du sprider risken samt skillnaden på att öppna ett ISK och ett depåkonto.

Inga förkunskaper behövs. Vi vill dock påpeka att aktier och aktiefonder är ett högrisksparande som bör göras på lång sikt. Pengar som du investerar i aktiemarknaden bör vara sådana som du kan klara dig utan under en längre tid. 

Vi bjuder på fika.

Riskinformation
Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på aktier och fonder kan både minska och öka kraftigt och det är inte säkert att du får tillbaka alla dina pengar.

Datum Tisdagen den 28 april 2020
Tid Kl. 18:30-20:00
Plats Sala Sparbank, Sala
Anmälan

Fyll i formuläret nedan för anmälan

Senast fredagen den 24 april 2020.

   

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sala Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sala Sparbank hanterar personuppgifter läser du på salasparbank.se/gdpr.


Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på
eller via e-post: Sala Sparbank

Varmt välkommen!

Sala Sparbank