Aktieskola

Kom och lär dig grunderna i hur man handlar med aktier och aktiefonder! Kursen är helt på nybörjarnivå och vänder sig till dig som är nyfiken på att börja men inte riktigt vågat ta steget ännu.

  • Jonathan Pierrou och Anders Lygdman, Rådgivare Private Banking på Sala Sparbank kommer kort att gå igenom vad en aktie och en aktiefond är, hur börsen fungerar, hur du praktiskt kommer igång med köp av aktier och aktiefonder, vad det kostar att handla med aktier (courtage), hur du sprider risken, samt skillnaden på att öppna ett ISK och ett depåkonto. Jonathan och Anders kommer också att förklara några begrepp som är bra att känna till och visa var du på egen hand kan fördjupa dig.
     
  • Inga förkunskaper behövs. Vi vill dock påpeka att aktier och aktiefonder är ett högrisksparande som bör göras på lång sikt. Pengar som du investerar i aktiemarknaden bör vara sådana som du kan klara dig utan under en längre tid. 
     
  • Föreläsningen är kostnadsfri.
     
  • Vi bjuder alla på smörgås och kaffe/te.

Riskinformation
Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på aktier och fonder kan både minska och öka kraftigt och det är inte säkert att du får tillbaka alla dina pengar.

Datum Onsdagen den 21 oktober 2020
Tid Kl. 18:30-20:00
Plats Sala Sparbank, Sala
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan senast måndagen den 19 oktober 2020.
   

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sala Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sala Sparbank hanterar personuppgifter läser du på salasparbank.se/gdpr.
 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på
eller via e-post: Sala Sparbank

Varmt välkommen!

Sala Sparbank

Denna händelse är inte längre bokningsbar