Aktie-TV 19 maj

Onsdagen den 19 maj 18.30 lanserar vi nästa upplaga av Aktie-TV, programmet som guidar dig genom bankens aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer samt bolag som kan vara intressanta att placera i. Vi kommer naturligtvis även diskutera hur den speciella situationen med Corona påverkar konjunkturen, bolag och den egna ekonomin.

Som vanligt kommer Aktie-TV att träffa ett antal vd:ar i börsnoterade bolag som ger sin syn på utvecklingen av bolaget och den bransch de verkar i.

Förutom bankens investeringsstrateger, som utvecklar hur man kan fördela sitt sparande i en marknad som inte är helt lätt att förutse, får du även möjlighet att träffa ett antal förvaltare från Robur som berättar hur de har agerat under året som varit och hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Vi kommer också diskutera pension och sparande och hur man kan tänka utifrån sina egna förutsättningar och mycket mer.

Datum Torsdagen den 22 april 2021
Tid Kl. 18:30-20:00
Plats Med anledning av rådande läge erbjuder vi dig att tryggt och säkert ta del av programmet via länk hemifrån. Sändningen görs på Sparbankens Facebooksida
Anmälan Fyll i formuläret nedan så kommer du få du en länk via e-post där du kan hitta programmet, i god tid innan sändningen startar.
   

Varmt välkommen!

Roslagens Sparbank

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Roslagens Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Roslagens Sparbank hanterar personuppgifter läser du på roslagenssparbank.se/gdpr.

Denna händelse är inte längre bokningsbar