Föreläsning: Bashar Mustafa

- från flykting till säljchef På MORAKNIV

Föreläsning: Bashar Mustafa – från flykting till säljchef på Morakniv
Onsdag 11 mars, kl. 12:15 – 13:00
Leksands Sparbank, Leksand

Välkomna att lyssna till en inspirerande berättelse om lyckad integration.
Bashar Mustafa kom som flykting från Irak till asylboende i Gesunda 2015, med sig hade han sin fru och 9-månader gamla son.

Den första tiden i Gesunda var Bashar nedstämd och uppgiven men efter ett studiebesök fick han praktikplats på Morakniv, där han en tid senare blev anställd som säljchef för mellanöstern. Inom kort hade han hjälpt företaget att mångdubbla sin försäljning på marknaden.

Nu har Bashar valt att gå vidare och starta eget för att hjälpa utrikes födda att få arbete i Sverige men även för att bistå svenska företag som vill ta sig in på utländska marknader.

I föreläsningen berättar Bashar mer om sin egen resa, om hans upplevelser på Morakniv, tips på vad som behövs för en lyckad integration och för att få in fler nyanlända på arbetsmarknaden - och en hel del annat.

Föreläsningen är öppen för alla och kostnadsfri och är en del av Näringslivsveckan i Leksand. Vi bjuder på matig smörgås och kaffe. Antalet platser är begränsat. 

-----

Leksands Sparbanks långsiktiga mål är att verka för en hållbar och levande Siljansbygd, där kompetensförsörjning och integration är en viktig del. Vi är en fristående sparbank utan aktieägare, istället delas vår vinst tillbaka till olika utvecklingsprojekt i bygden. 
 

Datum Onsdagen den 11 mars 2020
Tid Kl. 12:15-13:00
Plats Leksands Sparbank, Leksand
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan.
 
   


Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Leksands Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Leksands Sparbank hanterar personuppgifter läser du på leksandssparbank.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0247-866 00 eller via e-post: info@leksandssparbank.se

Varmt välkommen!

Leksands Sparbank
www.leksandssparbank.se

Denna händelse är inte längre bokningsbar