Så möter ditt företag en hållbar framtid: frukostföreläsning

Varmt välkommen till en inspirationsföreläsning kring vad hållbart företagande innebär, varför det lönar sig och hur du kan arbeta mer hållbart i din verksamhet. Genom ett strategiskt hållbarhetsarbete får du bättre förutsättningar till ökad vinst för ditt företag men också  - för samhället, människor och miljö. Du ser till att ditt företag fortsätter vara relevant och konkurrenskraftigt när omvärld och kunder ställer nya krav. På köpet blir du del av en positiv samhällsutveckling och får ett starkare varumärke som dessutom gör dig till en mer attraktiv arbetsgivare. 

På vårt frukostseminarium berättar Anna Torsgården och Frida Vikström från Dalarna Science Park mer om detta och hur man går från FN:s globala vision till praktisk handling. 

Vi bjuder på frukostsmörgås och kaffe. 

Föreläsningen arrangeras som en del av Näringslivsveckan i Leksand och är ett samarbete mellan Leksands Sparbank och Dalarna Science Park. Den är också ett smakprov av Dalarna Science Park on Tour. Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla. 

Datum Tisdagen den 10 mars 2020
Tid Kl. 08:00-09:15
Plats Leksands Sparbank, Leksand
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan

Senast måndagen den 9 mars 2020.
   

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Leksands Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Leksands Sparbank hanterar personuppgifter läser du på leksandssparbank.se/gdpr.


Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post: info@lekandssparbank.se alternativt per telefon till vårt kundcenter: 0247-886 00. Du är också välkommen att skicka oss ett meddelande på Facebook eller Instagram så svarar vi så snart vi kan.

-------

Om Leksands Sparbank: Leksands Sparbanks långsiktiga mål är att verka för en hållbar och levande Siljansbygd. Vi har huvudkontoret vid Siljan och är en fristående sparbank utan aktieägare, istället återinvesteras vår vinst i bygden. På Leksands Sparbank arbetar vi aktivt med hållbarhetsfrågor, förutom att minimera bankens och våra kunders miljöpåverkan arbetar vi även med ekonomisk och social hållbarhet. Missa inte vår lunchföreläsning på det senare temat med Bashar Mustafa den 11 mars.  

Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete på www.leksandssparbank.se/om-oss/hallbarhet 

Om Dalarna Science Park: Dalarna Science Park är innovationsarenan som stödjer utveckling av talangfulla människor och företag med ambitioner. Där nya ideér och erfarenheter möts, skapas innovativt företagande och hållbar utveckling. Dalarna Science Park får människor att tänka nytt, skapa och utvecklas genom motiverande möten, inspirerande miljöer, effektiva processer och värdefulla nätverk. Läs mer här: www.dalarnasciencepark.se 

Varmt välkommen!

Leksands Sparbank

Denna händelse är inte längre bokningsbar