Aktiekväll med Aktie-tv - är börsen övervärderad eller ska den upp mer?

Det pratas om komponentbrist och ökade kostnader för företagen samtidigt som börsen har gått väldigt starkt sista året. Är börsen övervärderad eller ska den fortsätta upp?

Vi välkomnar dig som är kund i Leksands Sparbank till aktiekväll onsdagen den 17 november klockan 18. 

Vi träffas digitalt via Microsoft Teams eller fysiskt på kontoret i Leksand och tittar på Aktie-tv som bland annat kommer att diskutera komponentbrist, bolagens värderingar och vilka sektorer samt bolag som kan vara intressanta att placera i. Det diskuteras också hur corona påverkat konjunkturen, bolag och den egna ekonomin och vad vi kan se framåt. Det blir även några djudykningar i intressanta börsbolag, till exempel Trelleborg och Balder, och fonder, bland annat nya fonden Climate Impact.

Innan aktie-tv drar igång kl 18.30 får ni en halvtimme tillsammans med sparaspecialist Björn Tilander och privatrådgivare Pontus Johansson som kommer att titta närmare på Leksands Sparbanks erbjudande och tjänster för handel med fonder och aktier. 

Datum Onsdagen den 17 november 2021
Tid Kl. 18: 00- 19: 45
Plats Leksands Sparbanks kontor i Leksand eller digitalt via Microsoft Teams
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan.
  Vi bjuder på lättare förtäring till er som kommer fysiskt.

 

Varmt välkommen!

Leksands Sparbank

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Leksands Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Leksands Sparbank hanterar personuppgifter läser du på leksandssparbank.se/gdpr. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0247 886 00 eller info@leksandssparbank.se.

 

 

Denna händelse är inte längre bokningsbar