Sparbanksfrukost på Bahnhof 6 maj

Den första fredagen varje månad bjuder Sparbanken Lidköping tillsammans med Bahnhof in till frukostträff. Här får vi ta del av ett intressant föredrag, nätverka samt starta dagen med en god frukost tillsammans.

Fredag den 6 maj välkomnar vi Linda Almqvist från Fyrkantens Förvaltnings AB. Johan Hjelmaeus från Sparbanken leder samtalet där vi får höra mer om koncernen Fyrkanten och deras kommande projekt. Självklart är vi nyfikna på att höra mer om Linda som person och vad hon ser att Lidköping behöver addera för att bli än mer attraktiv som stad att bo och verka i.  

Vi på Sparbanken Lidköping står som värd för träffen och ni träffar självklart delar av vår personal under eventet.

Antalet platser är begränsat, boka in ditt deltagande redan idag, varmt välkomna!

Datum Fredagen den 6 maj 2022
Tid Kl. 07: 45- 08: 45
Plats Bahnhof Cowok, Sockerbruket i Lidköping
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan.
Senast onsdagen den 4 maj 2022.
   

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Lidköping tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sparbanken Lidköping hanterar personuppgifter läser du på sparbankenlidkoping.se/gdpr.

Foto och film
Detta evenemang kommer att dokumenteras med film och foto. Bilder och filmer från evenemanget kan komma att användas i syfte att informera om Sparbanken Lidköpings verksamhet samt marknadsföra detta och framtida evenemang. Det går bra att meddela oss om du inte vill vara med på bild eller om du vill få en bild eller film raderad. Kontakta någon av Sparbankens personal på plats eller mejla sofia.andersson@sparbankenlidkoping.se som är ansvarig för Sparbanken Lidköpings sociala medier.

 

Varmt välkommen!

Sparbanken Lidköping

Denna händelse är inte längre bokningsbar