Konstnärsduon Alexandrov Klum - Om besjälad natur

Konstnärsduon Alexandrov Klum - "Om besjälad natur"

Iris och Mattias Alexandrov Klum, som numera växlar mellan att vara bosatta i Spanien och Stockholm och har hela världen som arbetsfält. Sedan 2016 har flertalet av deras projekt fokuserat kring nutida utmaningar gällande klimat och miljö, samt den komplexa relationen människan har till naturen. Alexandrov Klum arbetar med fotografi, film, ljud och installationer, inte sällan i storskaliga upplevelseformat i övergången mellan konceptuell konst och ett dokumentärt berättande. Duon har tagit fram ett antal offentliga verk och ingått samarbeten med och på uppdrag av statliga institutioner, organisationer, kommuner, stiftelser och företag.

Sedan i våras har ni kunnat se utställningen “Sökandet efter skogens själ” ute på Läckö Slott. Nu får vi möjligheten till en exklusiv stund tillsammans med konstnärsduon som pratar och visar bilder på temat "Om besjälad natur". Gillar du foto, konst, natur och spännande berättelser är detta kvällen för dig!

Evenemanget är kostnadsfritt. Anmälan är obligatorisk, begränsat antal platser.

Program

18.00 Vi bjuder på kaffe, the & fralla, Röda Kvarn foajé

18.30 Alexandrov Klum "Om besjälad natur"

ca 19.30 Frågestund & avslut

Datum Måndagen den 26 september 2022
Tid Kl. 18: 00- 19: 30
Plats Röda Kvarn, Torggatan 8, Lidköping
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan

Senast måndagen den 21 september 2022.
   

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Lidköping tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sparbanken Lidköping hanterar personuppgifter läser du på sparbankenlidkoping.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0730-794938
eller via e-post: Sparbanken Lidköping

Varmt välkommen!

Sparbanken Lidköping

Denna händelse är inte längre bokningsbar