Sparbanksfrukost på Bahnhof Cowork

Varmt välkommen till Sparbanksfrukost på Bahnhof Cowork! 

Den första fredagen varje månad bjuder Sparbanken Lidköping tillsammans med Bahnhof Cowork in till frukostträff. Här får vi ta del av ett intressant föredrag, nätverka samt starta dagen med en god frukost tillsammans.

Fredagen den 7 oktober gästas vi av Carina Ohlsson.

- När jag skriver denna hälsning är jag riksdagsledamot och ansvarar för migrationsfrågor i Socialförsäkringsutskottet. Riksdagen har också utsett mig som ledamot till Europarådets Parlamentariska församling. Jag har också en del förtroendeuppdrag hemma i Lidköping, som ordförande i Kommunfullmäktige, Kvinnojouren Linnéan och Lidköpings Fotbollsklubb.
Som om inte detta räckte så utsåg Socialminister Lena Hallengren mig i höstas som statlig utredare för ”Barn och unga i samhällets vård”. Vad jag kommer att syssla med i höst och framåt är inte riktigt bestämt ännu, men när jag träffar er den 7 oktober på Bahnhof Cowork i Sockerbruket så får ni veta mer! 

Hoppas vi ses! Varma hälsningar från Carina


 

Datum Fredag 7 oktober 2022 
Tid Kl. 07:45- 08:45
Plats Bahnhof Cowork, Sockerbruksgatan 1, Lidköping 
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan.
Senast onsdag 5 oktober 2022.

 

Sparbanken Lidköping står som värd för träffen tillsammans med Bahnhof Cowork.

Antalet platser är begränsat, boka in ditt deltagande redan idag.

Varmt välkommen!

 

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sparbanken Lidköping på tel: 0510-545500 eller via e-post: info@sparbankenlidkoping.se

Anmäl dig här

Denna händelse är inte längre bokningsbar

Behandling av personuppgifter
Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Lidköping tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sparbanken Lidköping hanterar personuppgifter läser du på sparbankenlidkoping.se/gdpr

Foto och film
Detta evenemang kommer att dokumenteras med film och foto. Bilder och filmer från evenemanget kan komma att användas i syfte att informera om Sparbanken Lidköpings verksamhet samt marknadsföra detta och framtida evenemang. Om du inte vill vara med på bild eller om du vill få en bild eller film raderad vänligen kontakta någon av Sparbankens personal på eventet eller mejla sofia.andersson@sparbankenlidkoping.se som är ansvarig för Sparbanken Lidköpings sociala medier.