Sparbanksfrukost på Bahnhof

Möt Jan Malmgren - slottsfogde på Läckö

Jan Malmgren är VD för Stiftelsen Läckö Slott och ansvarar för ett av landets mest värdefulla besöksmål. Närmast var han förbundsdirektör i Skaraborgs Kommunalförbund, och innan dess samhällsutvecklingsdirektör i Varbergs kommun i drygt åtta år – i en mycket spännande fas av Varbergs utveckling.

Under morgonen delar Jan med sig av sina erfarenheter kring vikten av prestigelös samverkan för att lyckas med visionsdriven, strategisk och hållbar utveckling. Vi frågar även hur viktigt Läckö Slott är för turismen i Lidköping och Skaraborg samt vilken potential Lidköping har att utvecklas som bostads- och turistort?

Har du någon egen fråga du vill ställa till Jan, maila johan.hjelmaeus@sparbankenlidkoping.se   Som vanligt bjuder vi dig på en god frukost från 07,45 innan vi kör igång på Bahnhof Cowork.

 Varmt välkommen hälsar gänget på Sparbanken Lidköping

Datum Fredag 15 september 2023 
Tid 07:45-08:30
Plats Bahnhof Cowork, Sockerbruksgatan 1, Lidköping
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan

Sista anmälan 13 september
   

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Lidköping tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sparbanken Lidköping hanterar personuppgifter läser du på sparbankenlidkoping.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på  0510-545500 eller via e-post: johan.hjelmaeus@sparbankenlidkoping.se

Varmt välkommen!

Sparbanken Lidköping

Denna händelse är inte längre bokningsbar