Sparbanksfrukost med Fredrik Blad

"Vad gör man på banken efter klockan tre?"

Under årets sista Sparbanksfrukost gästas vi av Sparbankens VD, Fredrik Blad - unik i sitt slag att vara den enda bankdirektören i kommunen.

På plats i soffan berättar han hur det är att driva bank med oro på börsen, när lågkonjunkturen slår hårt mot företagen, inflationen och räntorna stiger samtidigt som konsumenterna får allt mindre att röra sig med. 

Hur står sig Sparbanken Lidköping mot övriga 57 Sparbanker i landet och hur fungerar samarbetet med partnern Swedbank? Kommer det finnas bankkontor i framtiden? Avslutningsvis får vi äntligen svar på frågan "vad gör man på banken efter klockan tre"?  

Bjud gärna med en vän och njut av en bra frukost som serveras från kl. 07,30. Programmet kör vi igång kl. 07,45. Har du en egen fråga till Fredrik så mailar du in den här.

Varmt välkommen hälsar gänget på Sparbanken Lidköping!

 

Datum Fredag 8 december 2023  
Tid Kl. 07:30- 08:30
Plats Bahnhof Cowork, Sockerbruket, Lidköping  
Anmälan

Fyll i formuläret nedan för anmälan. Meddela ev. allerigi eller kostavvikelse i din anmälan.

Antalet platser är begränsat så paxa din plats redan idag!

Sista anmälningsdag: 7 december

 

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sparbanken Lidköping    på tel: 0510-545500 eller via e-post: info@sparbankenlidkoping.se

Anmäl dig här

Denna händelse är inte längre bokningsbar

Behandling av personuppgifter
Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Lidköping tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sparbanken Lidköping hanterar personuppgifter läser du på sparbankenlidkoping.se/gdpr

Foto och film
Detta evenemang kommer att dokumenteras med film och foto. Bilder och filmer från evenemanget kan komma att användas i syfte att informera om Sparbanken Lidköpings verksamhet samt marknadsföra detta och framtida evenemang. Om du inte vill vara med på bild eller om du vill få en bild eller film raderad vänligen kontakta någon av Sparbankens personal på eventet eller mejla info@sparbankenlidkoping.se.