Barnens Vasalopp - 15 februari

 

Barnens Vasalopp är ett initiativ av Vasaloppet och Svenska Skidförbundet. Föreningar och organisationer i hela landet välkomnas att skapa upplevelser för barn så att fler får upp ögonen för skidsporten och Vasaloppet.

Info om Barnens Vasalopp i Lidköping

Barnens Vasalopp i Lidköping arrangeras av Sparbanken Lidköping och Lidköpings Vintersportklubb. Loppet riktar sig till barn i förskoleåldern och uppåt men vi välkomnar givetvis alla barn som är intresserade av att åka skidor.

Datum Torsdag 15 februari 2024 
Tid 10:00- 12:00
Plats Sparbanksspåret, Råda, Lidköping

Om loppet

  • Start sker löpande mellan kl. 10.00-12.00, loppet startar i anslutning till värmestugan vid parkeringen
  • Barnen får åka så långt de vill, ingen tidtagning
  • Begränsat antal skidor och stavar finns att låna
  • Deltagande i Barnens Vasalopp är kostnadsfritt
  • Vasaloppsstämning med musik och speaker
  • Vi bjuder på varmkorv med bröd och festis
  • Alla barn får medalj efter genomfört lopp

Utrustning

Ta med egna stavar,skidor och pjäxor om du har. Låna gärna utrustning av vänner och bekanta då det endast finns ett begränsat antal utlåningsskidor (kan ej förbokas).

Anmälan

Tänk på att anmälan är obligatiorisk, anmälan sker i formuläret nedan och säkerställer att ditt barn får medalj och korv med bröd efter loppet. Sista anmälningsdag är 14 februari kl. 13:00.

Foto och film

Detta evenemang kommer att dokumenteras med film och foto. Bilder och filmer från evenemanget kan komma att användas i syfte att informera om Sparbanken Lidköpings verksamhet samt marknadsföra detta och framtida evenemang. Om du inte vill att ditt barn ska vara med på bild eller om du vill få en bild eller film raderad vänligen kontakta någon av Sparbankens personal på eventet eller mejla info@sparbankenlidkoping.se.

Behandling av personuppgifter

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Lidköping tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sparbanken Lidköping hanterar personuppgifter läser du på sparbankenlidkoping.se/gdpr

Frågor?

Funktionärer från Lidköpings VSK och Sparbanken Lidköping är på plats under evenemanget. Har du frågor om Barnens Vasalopp eller vill anmäla en större grupp barn är du välkommen att kontakta Fredrik Holmdahl via e-post: fredrik.holmdahl@sparbankenlidkoping.se.
 

Varmt välkommen!

Sparbanken Lidköping & Lidköpings Vintersportklubb

 


 

Anmäl ditt barn till Barnens Vasalopp

Denna händelse är inte längre bokningsbar