Bli trygg på nätet och skydda dig mot bedrägerier

Under våren drar vi igång vår satsning Digital Vardag med målet att öka tryggheten på nätet för alla. Projektet finansieras med medel från Sparbanksstiftelsen Varberg och vänder sig till alla invånare i Varbergs kommun och Horred. Utbildningen är helt kostnadsfri för den som deltar. Nu har du möjligheten att anmäla dig till en digital kurs över två olika tillfällen där du får utveckla dina kunskaper i den digitala miljön.

Planerade tillfällen öppna för bokining

Tillfälle 1

19 maj klockan 10:00

20 maj klockan 14:00

Tillfälle 2 

26 maj klockan 14:00

27 maj klockan 10:00

Just nu är alla planerade tillfällen helt digitala men i framtiden hoppas vi på att genomföra fysiska träffar. Kursen kommer att genomföras via Microsoft Teams. Vill du delta via en surfplatta eller en smartphone behöver du ladda ner Microsoft Teamsappen, detta kan du göra i god tid innan mötet. Du kommer få en länk via mail inför varje tillfälle samma dag som mötet. Där kommer det även finnas steg-för-stegguider som beskriver hur du loggar in i mötet.

Har du frågor om kursen är du välkommen att kontakta Johanna Elisson

Välkommen med din anmälan, begränsat antal platser!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genom att jag anmäler mig till detta event samtycker jag till att Varbergs Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Varbergs Sparbank hanterar personuppgifter läser du på varbergssparbank.se/gdpr.

Denna händelse är inte längre bokningsbar