Bli trygg på nätet och skydda dig mot bedrägerier.

Bedrägeriförsöken ökar och allt fler faller offer för bedragare. Men det finns flera sätt som du kan skydda dig på och minska risken för att själv bli utsatt. Välkommen på en föreläsning där du får lära dig hur du kan bli tryggare på nätet och skydda dig mot bedrägerier. Vi kommer grundligt gå igenom olika digitala tjänster och hur du använder dem säkert. Sedan kommer vi gå igenom hur olika bedragare arbetar för att du enklare ska kunna identifiera dem. Denna dag arrangeras tillsammans med Digitalidag.

Digitalidag är en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Under en dag varje år görs en  gemensam kraftsamling för att inspirera alla människor till att vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen.

 

Föreläsningarna kommer att ske på våra tre olika kontor den 14 oktober.

Veddige - Klockan 11:00-12:00

Tvååker - Klockan 11:00-12:00

Kontoret vid Torget - 14:00-15:00

Har du frågor om kursen är du välkommen att kontakta Johanna Elisson

Välkommen med din anmälan senast den 9 oktober, begränsat antal platser!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genom att jag anmäler mig till detta event samtycker jag till att Varbergs Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Varbergs Sparbank hanterar personuppgifter läser du på varbergssparbank.se/gdpr.

Denna händelse är inte längre bokningsbar