Hur hör klimatet och fondsparande ihop?

Miljöorganisationer världen över har pratat om det länge. Vilka är de verkliga bovarna för klimatet och vad kan du som privatperson göra för att bromsa utvecklingen? Börsen och klimatfokuserade investeringar pekas ut som en av de parametrar där privatpersoner har störst möjlighet att göra avtryck i klimatfrågan.*

Häng med på en digital föreläsning där vi presenterar den nya fonden Climate Impact – en fond som vill bidra till att nå FN:s klimatmål senast 2030. Du kommer att få höra en av fondförvaltarna som berättar om sitt arbete med fonden. Under föreläsningen får du också höra om hur Swedbank Robur jobbar övergripande med sitt hållbarhetsarbete och deras vision.

Datum Onsdagen den 1 december 2021
Tid Kl. 18:30-19:15
Plats Microsoft Teams
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan. Länk till mötet kommer att skickas ut dagen innan träffen. 
Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla. 


Genom att jag anmäler mig till detta event samtycker jag till att Varbergs Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Varbergs Sparbank hanterar personuppgifter läser du på varbergssparbank.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0340-66 60 00
eller via e-post: Varbergs Sparbank

Varmt välkommen!
Varbergs Sparbank
------------------------------------------------------------------------------------------
Riskinformation: Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in. En fond med riskklass 6-7 kan på grund av sin sammansättning och använda förvaltningsmetoder minska och öka kraftigt i värde. Du hittar faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser under respektive fond på swedbankrobur.se/fondlista eller hos din återförsäljare.

Denna händelse är inte längre bokningsbar