Oavsett var du är i livet är det alltid läge att planera inför din pension

Därför bjuder vi nu in till tre olika digitala träffar för att du ska få information som passar din sparhorisont. 

”Bli miljonär som pensionär!”
Torsdag 5 maj klockan 18.30

Är det rimligt att sikta på att vara miljonär när man går i pension? Ja, det är det. Ju tidigare du kommer igång med ett månadssparande, desto bättre effekt får du på det som vi kallar för ränta-på-ränta. Emelie och My kommer berätta om fördelarna med att börja spara tidigt och hur man ska planera sitt sparande.

Den här träffen riktar sig till dig som är född på 90/00-talet och har många år kvar till pension och vill komma igång med ditt sparande.

--------------------------------------------------------------------------

”Vem tänker på pension när man har fullt upp med livet”
Torsdag 5 maj klockan 18.00

Tillhör du 70/80-talisterna som är mitt uppe i livet och tycker det känns som att pensionen är en evighet bort? Du är inte ensam. Men det finns många fördelar med att börja spara till sin pension tidigt och lägga upp en plan för sitt sparande. Ju fler år som du sparar, desto bättre effekt får du på det som vi kallar för ränta-på-ränta. Lindalee och Simon kommer att dela med sig av tips på hur du kan lägga upp ditt sparande och vad som är bra att tänka på kring pension.

--------------------------------------------------------------------------

”Hur ska man tänka när pensionen närmar sig”
Onsdag 4 maj klockan 18.00

Pensionen som alltid har verkat så långt bort börjar närma sig. Med inte alltför många år kvar att arbete, hur ligger du till med ditt sparande? Har du sparat ihop så mycket som du hade tänkt? Är du nära pension kanske du behöver se över din riskprofil, har du fortfarande många kvar kanske du vill öka på summan. Peter och Stefan berättar om hur man kan tänka kring sitt pensionssparande när pensionen kryper närmare.
Träffen riktar sig till dig som har 10 år eller mindre till pension.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plats Träffarna sker digitalt på Microsoft Teams. Länk till mötet skickas ut samma dag/dagen innan träffen. 
Anmälan Fyll i fältet nedan.
   

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genom att jag anmäler mig till detta event samtycker jag till att Varbergs Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Varbergs Sparbank hanterar personuppgifter läser du på varbergssparbank.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0340-666000
eller via e-post: Varbergs Sparbank

Varmt välkommen!
Varbergs Sparbank

Denna händelse är inte längre bokningsbar