Välkommen på föreläsning!

Det är svårt att föreställa sig en framtid utan sig själv eller att man plötsligt inte kan ta hand om sig själv och sin ekonomi. Men för att dina nära och kära ska få det så bra som möjligt om du går bort kan det vara bra att känna till vad som händer, om något händer. 

Jennifer Ström från Familjens Jurist kommer och informerar om hur det fungerar med framtidsfullmakt, testamente, arvsordning och vad som händer om man blir ensam eller om ens partner blir sjuk. Ni kommer också ha möjlighet att ställa juridiska frågor till Jennifer. 

Denna föreläsning arrangeras av Varbergs Senioruniversitet tillsammans med Varbergs Sparbank med bidrag från Sparbanksstiftelsen Varberg. Du behöver inte vara kund i banken för att delta utan alla är välkomna. Vi kommer bjuda på kaffe och fika!

Datum Torsdagen den 2 februari 2023
Tid Kl. 14:00-15:30
Plats Varbergs Sparbank, Kontoret Vid Torget
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan
Senast 29 januari 2023
   

Genom att jag anmäler mig till detta event samtycker jag till att Varbergs Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Varbergs Sparbank hanterar personuppgifter läser du på varbergssparbank.se/gdpr.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Varbergs Senioruniversitet via e-post: Varbergs Senioruniversitet

Varmt välkommen!
Varbergs Senioruniversitet

Denna händelse är inte längre bokningsbar