Välkommen att boka din klass till en dag på Vattenhallen Science Center! 

Utforska vetenskapen på nära håll! Skånska åttondeklassare får under vårterminen 2021 möjlighet till en upplevelse utöver det vanliga när Sparbanken Skåne i samarbete med sina ägarstiftelser bjuder in till vetenskapsdag på Vattenhallen Science Center i Lund.

Sparbanken Skåne hyr genom sina ägarstiftelser Vattenhallen exklusivt för högstadieskolorna i bankens verksamhetsområde under utvalda tisdagar, onsdagar och torsdagar under läsåret. Transport till Lund och guider på plats kostar heller inte något för deltagande skolor.

Besöket är en halvdag och sker för- eller eftermiddag. Max 30 elever och 3 lärare per anmälan. Var noga med att ange antal elever och lärare i intresseanmälan.

Dagen på Vattenhallen är kostnadsfri och riktar sig till elever i årskurs 8 i Eslöv, Hässleholm, Hörby, Höör, Kristianstad, Kävlinge, Lund, Osby, Simrishamn, Staffanstorp, Sjöbo, Svalöv, Tomelilla, Ystad och Östra Göinge kommuner.

Vem står bakom projektet?
En dag på Vattenhallen är ett specialdesignat projekt som finansieras av Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen 1826. Det genomförs i samarbete med Lunds universitet och Vattenhallen Science Center. Det är kostnadsfritt för skolorna och finansieras i sin helhet av sparbanksstiftelserna.

Anpassningar p g a covid-19
Med anledning av covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer är upplägget anpassat och eventuella förändringar i programmet kan komma att ske. Antalet platser är starkt begränsade. Samåkning mellan klasser från olika skolor kan förekomma i undantagsfall. I dessa fall sitter en klass i främre delen av bussen och en i bakre (50 persons-regeln följs). Som lärare ansvarar du för att klasserna går av en i
taget och håller vederbörliga avstånd.

Läs mer på sparbankenskane.se/vattenhallen

Anmälan      Anmäl dig här  
   

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Skåne tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sparbanken Skåne hanterar personuppgifter läser du på sparbankenskane.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0771-12 20 00
eller via e-post: Sparbanken Skåne

Varmt välkommen!
Sparbanken Skåne

Denna händelse är inte längre bokningsbar