Bli en börsvinnare - digital frukostträff

Datum Onsdagen den 10 mars 2021
Tid Kl. 08:00-08:45
Plats Zoom
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan

Senast söndagen den 7 mars 2021.
   

Exklusivt för dig som handlar med aktier hos oss bjuder vi in till en digital frukostträff om hur man blir en börsvinnare. Som gäster i morgonsoffan har programledare Jessica Barck bjudit in Erik Hermansson och Simon Fröjd. Erik Hermansson har en gedigen erfarenhet som placeringsrådgivare på olika banker och själv har handlat med aktier sen han var 17 år. Simon Fröjd är en ung aktiesparare från Tanumshede som idag är ordförande för Unga Aktiesparare i Karlskrona. Vår egen placeringsrådgivare Cecilia Lagrell kommer även vara på plats för att svara på frågor som ni kan ställa direkt under sändningen. Om du har några frågor redan nu kan du skicka med dem i din anmälan nedan. Olika strategier för att hitta en vinnande aktie, vilka branscher man bör satsa på eller undvika och vad banken kan hjälpa till med för den som är aktieintresserad är bara några exempel på vad våra gäster kommer att prata om.

För att ansluta till mötet klickar du på länken i bekräftelse-mailet som du får när du anmält dig. Om du inte får något mail, kolla i skräpposten. När du klickar på länken öppnas ett fönster i din webbläsare där du väljer att antingen öppna mötet med Zoom-appen, att installera appen för att kunna öppna mötet eller att ansluta till mötet via webben. Om du ansluter via webben rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Google Chrome eller Microsoft Edge. Efter att du valt kommer det upp en ruta där du ska fylla i ditt namn, följt av en informationsruta där du godkänner användningen av din dators kamera och mikrofon. När du gjort det kommer du till Zoom-mötets väntrum där du väntar tills du blir insläppt. Om du behöver hjälp med att ansluta till mötet kan du ringa vår support på 0525-649-58. Om det är upptaget, prova 0525-649-44.

Du behöver självklart inte ha på kameran och mikrofonen under träffen om du inte vill. Du kan ställa dina frågor under programmet genom att skriva dem i chatten eller genom att slå på mikrofonen och ställa dem. I övrigt önskar vi att mikrofonerna hålls avstängda för bästa tänkbara ljud.

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Tanum tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sparbanken Tanum hanterar personuppgifter läser du på sparbankentanum.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0525-64958
eller via e-post: Sparbanken Tanum

Varmt välkommen!

Sparbanken Tanum

Denna händelse är inte längre bokningsbar