Lär dig handla med aktier – digital kundträff

Datum Onsdagen den 10 mars 2021
Tid Kl. 18:00-18:45
Plats Zoom
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan

Senast söndagen den 7 mars 2021.
   

Exklusivt för dig som är kund hos oss bjuder vi in till en digital kundträff om hur man handlar med aktier. Kundträffen riktar sig till dig som är nybörjare eller kan litegrann om aktier men är intresserad av att lära dig mer. Som gäster har vår programledare Jessica Barck bjudit in ekonomen Erik Hermansson och aktiespararen Viktor Johansson. Erik Hermansson har en gedigen erfarenhet som placeringsrådgivare på olika banker och har själv handlat med aktier sen han var 17 år. Viktor Walter från Grebbestad är blott 30 år ung och har lyckats väldigt bra med sin aktiehandel. Vår egen placeringsrådgivare Cecilia Lagrell kommer även finnas på plats för att svara på era frågor under sändningen. Om du har några frågor redan nu kan du skicka med dem i din anmälan nedan. Under träffen kommer du få reda på hur du gör rent praktiskt för att handla med aktier, vad en aktie är, vad det kostar, vilka risker som finns, och mycket, mycket mer! En grundkurs i aktier helt enkelt.

För att ansluta till mötet klickar du på länken i bekräftelse-mailet som du får när du anmält dig. Om du inte får något mail, kolla i skräpposten När du klickar på länken öppnas ett fönster i din webbläsare där du väljer att antingen öppna mötet med Zoom-appen, att installera appen för att kunna öppna mötet eller att ansluta till mötet via webben. Om du ansluter via webben rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Google Chrome eller Microsoft Edge. Efter att du valt kommer det upp en ruta där du ska fylla i ditt namn, följt av en informationsruta där du godkänner användningen av din dators kamera och mikrofon. När du gjort det kommer du till Zoom-mötets väntrum där du väntar tills du blir insläppt. Om du behöver hjälp med att ansluta till mötet kan du ringa vår support på 0525-649-58. Om det är upptaget, prova 0525-649-44 istället.

Du behöver självklart inte ha på kameran och mikrofonen under träffen om du inte vill. Du kan ställa dina frågor under programmet genom att skriva dem i chatten eller genom att slå på mikrofonen och ställa dem. I övrigt önskar vi att mikrofonerna hålls avstängda för bästa tänkbara ljud.

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Tanum tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Sparbanken Tanum hanterar personuppgifter läser du på sparbankentanum.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0525-64958
eller via e-post: Sparbanken Tanum

Varmt välkommen!

Sparbanken Tanum

Denna händelse är inte längre bokningsbar