HållbarhetsFöreläsning
med Johanna Stål

Bli en plusenergimänniska, lär känna dina grannar och tågsemestra. Förändring börjar med ett enda steg. Johanna Stål, föreläsare och redaktör för magasinet Camino och författare till bland annat boken Ett hållbart liv, har över 365 tips på steg att börja med. 

Hon delar i sin föreläsning med sig av sina 10 bästa tips för en mer hållbar planet och ger ingångar till hur man kan börja, vad som är mest effektivt att lägga sin energi på och kring hur man gör det roligare. Men att göra "rätt" är inte alltid så lätt och Johanna pratar också om hinder och psykologiska barriärer för att agera hållbart, men ger också tips på hur vi kan nå igenom dessa, både på det personliga planet och på samhällsnivå. 

Johanna Stål är redaktör för Caminomagasin.se och har i mer än femton år intervjuat människor från hela världen om hållbarhet och livsstilsfrågor. Hon är författare till fyra böcker om hållbarhet, van föreläsare på området och har ett speciellt intresse för mat, framtiden, boendefrågor och givetvis hållbarhet.

Datum Torsdagen den 6 oktober 2022
Tid Kl. 19:00- 20:00
Plats Kajutan, Kulturhuset Kajutan, Henån
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan

Senast onsdagen den 5 oktober 2022.
   

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Orusts Sparbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Orusts Sparbank hanterar personuppgifter läser du på www.orustsparbank.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på
eller via e-post: marknad@orustsparbank.se

Varmt välkommen!

Orusts Sparbank

Denna händelse är inte längre bokningsbar