Smart Society flyttas till hösten på grund av Coronaviruset
 

Netmore har beslutat att skjuta fram Smart Society till hösten. Detta på grund av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens upptrappade riskbedömning för smittspridning

Netmore har under de senaste veckorna mottagit stort intresse för sin konferens, Smart Society. Många deltagare har anmält sig för att förkovra sig i spännande talare och utställare. Som tillsammans visar hur Internet of Things och alla smarta lösningar skapar samhället som bidrar till de uppsatta hållbarhetsmålen, i verkligheten.

Situationen internationellt och i Sverige med Covid-19 utgör en annan verklighet nu. För att inte ta några onödiga risker för deltagare, talare och utställare så har Netmore, efter olika myndigheters rekommendationer, tagit beslutet att flytta konferensen till hösten. Netmore kommer återkomma inom kort med nytt datum och kommer ta tillfället i akt att göra eventet än mer spännande och innehållsrikt.

 

Välkommen till IoT-eventet där vi fokuserar på lösningar och användare samt samverkan mellan olika leverantörer och tekniker. Smart Society sluter cirkeln i det ekosystem som Netmore verkar för.

Netmore anordnar eventet Smart Society för att samla alla de lösningar, tekniker och leverantörer som finns inom Internet of Things (IoT). Netmore är en ledande leverantör i Sverige av IoT-nät med kommunikationstekniker som LoRaWAN®, 2G, 3G, 4G, förberedd för 5G, NBIoT och WiFi. Allt i kombination med vårt eget corenät. Alla tekniker och tjänster som finns inom IoT ska samverka för fastigheter, städer och hela vårt samhälle - ett helt ekosystem för IoT där samverkan är nyckeln till framgång.  

Smart Society är ett öppet event, tillgängligt för alla verksamma inom IoT. Vi får bland annat ta del av inspirerande presentationer av casestudies, professionella talare, ett Hackathon, en nätverkande bankettmiddag samt en massa intressanta utställare. Låt oss samlas, lära, nätverka och lyfta IoT i Sverige till nästa nivå! 

Välkommen!

Var:     Stockholm, Quality Hotel Friends
När:     23-24 april 2020 Nytt datum kommer inom kort!
Hur:     Lunch till lunch med bankettmiddag på kvällen
Pris:     2500 kr (exkl logi)* 
Logi:    Boka hotellrum här (Obs begränsat antal)

* Alla priser ex moms. Bokningen är bindande.

 

 

ANMÄLAN

Denna händelse är inte längre bokningsbar

PROGRAM

Smart Society - LoRaWAN Hackathon

Indesmatech håller en ca 2 timmars LoRaWAN Hackathon vid Netmore’s Smart Society event. Lär dig mer om LoRaWAN och dess väg från sensor till cloud. Innehållet är anpassat till att passa både nybörjare och erfarna användare.

Första delen, kommer vara en generell introduktion samt uppdatering relaterat till LoRaWAN. Sedan presenterar vi LoRaWANs ecosystem: vad som behövs för ett tillförlitligt nätverk, användningsområden, piloter och fälttester.

Andra delen, kommer vara mer praktisk implementering från sensor till cloud. Vi använder en modul ifrån Microchip som man ansluter till nätverket. Man kommer kunna följa flödet hela vägen fram till att data presenteras på webben. Detta för att visa på hur man implementerar en tjänst och hur enkelt man kan få till en skräddarsydd lösning.
Vi kommer att jobba i grupper om 2-3 personer så minst en av dessa kommer att behöva en dator

I samarbete med:

PREMIUM UTSTÄLLARE


Bintel utvecklar sensorer för avfallsbranschen i syfte att effektivisera avfallshantering. Vi hjälper våra kunder med nivåmätning, avrop samt positionering. Genom Bintels lösningar sänker kunderna sin tömningsfrekvens, sparar kostnader, frigör resurser samt minskar miljöpåverkan. Bintel arbetar med lösningar inom både LoRaWAN samt NBIoT. Sluta tömma halvfulla behållare – låt oss hjälpa dig skapa dynamisk avfallshantering.
 
www.bintel.se
 

 

Bli utställare till eventet

Vi erbjuder ett begränsat antal partnerpaket i två olika nivåer där du som partner får möjlighet att marknadsföra ditt företag mot ca 250 Beslutsfattande deltagare från Elbolag, Stadsnät, Kommuner, Kommunala bolag, Fastighetsbolag och Industrier. Vänligen observera att antalet premiumpaket är begränsat. 

Kontakta Emmeli Geeber vid intresse event@netmoregroup.com eller 070 777 8212

Har du frågor, välkommen att kontakta: 

Emmeli Geeber, Projektledare (besökare & utställare), Tel: 0046 707 778 212
Johanna Björnson, Ansvarig för program, Tel: 0046 708 616 766
Linda Ivarsson, Administration, Tel: 0046 708 434 842
eller mejla till event@netmoregroup.com