Payment Talks

Det händer mycket på betalningsmarknaden och vi kommer belysa några aktuella initiativ

· Vad är det senaste kring ett nytt clearinghus och den pågående formatanpassningen?

· Vad blir det egentligen för skillnader i mitt operativa arbete när vi går över till att använda standarden ISO20022?

· Digitala centralbanksvalutor, vart är vi på väg egentligen?

· Realtidsbetalningar, varför kommer det en lagstiftning på det och vad betyder det?

 

Om talarna:

Åsa Gibson Lundmark har mer än 25 års erfarenhet från betalningsområdet och har varit delaktig i framtagandet av många av Swedbanks betalningsprodukter. Åsa har också representerat Swedbank i många externa sammanhang och är styrelseledamot i Bankgirot. 

Kirstine Nilsson Edström har mer än 30 års erfarenhet från bank med fokus på betalningsområdet. Kirstine var delaktig i ”byggandet” av SEPA (Single Euro Payment Area) som bland annat fäste ISO20022 på Europas karta. Hon var Sveriges representant i European Banking Association´s (EBA) styrelse under flera år och hon har också varit mycket aktiv i arbetet med Sveriges betalningsinfrastruktur, nuvarande och framtida i sina uppdrag för Swedbank, i Bankföreningen och genom sin styrelseroll i Bankgirot. 

Martin Zillén har lång erfarenhet av betalningar, initialt från fysisk detaljhandel, e-handel och konsument-/företagsbetalningar men har fortsatt inlärningsresan kring hela betalningsområdet inom bank- och betalningsindustrin. Fokuserar nu på de regulatoriska förändringar och dess konsekvenser som betalningsindustrin står inför.

 

Datum 28 september 2023
Tid Kl. 08:00-09:00
Plats Webinar - länk skickas till de som anmäler sig
Anmälan Fyll i formuläret nedan för anmälan

Senast tisdagen den 26 september 2023.
   

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Swedbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Swedbank hanterar personuppgifter läser du på swedbank.se/gdpr.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på e-post: event@swedbank.com

Varmt välkommen!

Swedbank

Denna händelse är inte längre bokningsbar